Etusivu 
RED Maisemasuunnittelu Oy
Ajankohtaista

RED Maisemasuunnittelu Oy tarjoaa monipuolista ja käytännönläheistä piha- ja vihersuunnittelua kaikenkokoisille pihoille ja viheralueille.

REDin asiakkaita ovat yritysten ja julkisen sektorin lisäksi eri kokoiset taloyhtiöt sekä tietenkin yksityisasiakkaat. RED toimii Etelä-Suomen alueella ja sopimuksen mukaan koko Suomessa.

» Ota yhteyttä!

 

Pihasuunnittelu ja vihersuunnittelu - avaimet helppohoitoiseen pihaan

Ammattilaisen tekemä pihasuunnittelu kiteyttää asiakkaan toiveet ja tarpeet toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi.

Pihasuunnittelu tarkoittaa pihan ja sitä ympäröivien rakennusten sekä pihaan haluttujen toimintojen yhdistämistä toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Pihasuunnittelija huomioi erityisesti rakentamisen ja hoidon vaatimukset ja pyrkii tekemään pihasta mahdollisimman helpon toteuttaa. Kun talonrakennus ja pihan pinnoitteet, istutukset ja valaistus toteutetaan yhtä aikaa harkittuna kokonaisuutena, ei jälkiä tarvitse myöhemmin korjailla.

Pihasuunnittelu alkaa tutustumiselle kohteeseen, lähtötietojen keräämisellä sekä asiakkaan toiveiden kartoituksella, joiden pohjalta pihasuunnittelija laatii luonnoksen. Vähimmillään laaditaan vain karkea ehdotus tontin tilankäytöstä, mutta tavallisesti suunnitelmaan halutaan seikkaperäiset ohjeet kasvilajeista ja rakenteista.

Valmis pihasuunnitelma on tarkka selvitys kasveista, rakenteista, valaistuksesta, kalusteista ja käytettävistä materiaaleista. Pihasuunnittelun lisäksi saat halutessasi selkeät rakennus- ja hoito-ohjeet.

Pihasuunnittelijan avulla voi säästää rahaa

"Vaikka moni luulee törsäävänsä rahaa pihasuunnittelijaan, saattaa itse toteutettu piha tulla lopulta kalliimmaksi."

» Pihasuunnittelijan avulla voit säästää rahaa

» Pihasuunnittelun palvelukuvaus - RED Pihasuunnitelma


 

Yhteystiedot


 
RED Maisemasuunnittelu Oy   |   Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna   |   Etelä-Suomi